Belediye çalışmalar için kurban kesti

29 Ağustos 2017 17:46

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Yayla Mahallesinde başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor. Belediyede çalışan personel için güç, kuvvet ve kolaylık getirmesi, kazasız belasız hayırlı çalışma gerçekleştirebilmeleri amacıyla kurban kesildi.

Yayla Mahallesinde devam eden altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, benzeri altyapı ve asfalt çalışmaları şehrin dört bir yanında sürüyor. Çalışmalar esnasında olumsuzluk yaşanmaması, kazalardan uzak kalınabilmesi amacıyla kurban kesildi. Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hüseyin Çelikbilek ve personelin katıldığı kurban kesiminde dualar edildi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hüseyin Çelikbilek, “Müdürlüğümüzün başarılı çalışmalarının devamı, kaza ve belalardan korunması için kurban kesmiş bulunuyoruz. Yine bunun yanında müdürlüğümüze bir araç daha kazandırdık. Bununda hayırlı uğurlu olması için kurban kestik, kazasız, belasız bir şekilde işlerimize devam edebilmeyi diliyoruz” dedi.

Bu haber 703 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...