Yayla Mahallesi Birinci Etabının Asfaltı Tamamlandı

29 Ağustos 2017 17:52

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce Yayla Mahallesinde başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Mahallesinin birinci etabının altyapısı ile birlikte asfaltı tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesinde Yayla Mahallesindeki birinci etap çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında Kültür Sineması ile üst bölgesinde yer alan 130 Cadde arasında kalan sokakların asfalt dökümleri tamamlandı.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Şahin, çalışmaların birinci etabının bittiğini stabilize çalışmalarının ardından asfalt döküldüğünü söyledi. Şahin, bayram sonrasında da ikinci etap olarak çalışmaların devam edeceğini, ilk etaptaki çalışmaların 5 gün öncesinde tamamlanmış olduğunu aktardı. İkinci etap çalışmalarla birlikte Yayla Mahallesinin de planlanandan 10 gün önce biteceğini söyleyen Şahin, “Yayla Mahallemizde iki gün içerisinde 1600 metreküplük bir asfalt çalışması gerçekleştirerek, sokaklarımızın yapımı tamamladık ve halkımızın kullanımına sunduk” dedi.

Mahalle sakinlerinin yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yayla Mahallesi Muhtarı Turhan Saygıcı da, “Belediyemiz mahallemizdeki sokakların çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda mahallemizde yüzde 50’lik bir bölüm tamamlandı ve asfaltına kavuştu. Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere Başkan Yardımcımız Akif Aslan, Su ve Kanalizasyon İşleri ile Fen İşleri Müdürlerimize ve ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimiz yapılan çalışmalardan oldukça memnun” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 962 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...