Bilgiç´ten Günaydın ve Meclise Teşekkür

29 Ağustos 2017 18:07

Halıkent Mahallesi’nde yıkılan Halıkent Anadolu Lisesi arazisi, tartışmalara neden olmuştu. Belediye Meclisi’nin ilk aldığı kararda Milli Eğitim’e 2 yıllık şartlı tahsis edilen alan son gerçekleştirilen Belediye Meclisi’nde şartsız bir şekilde 10 yıllık tahsis edildi. Arazinin 10 yıllık şartsız tahsis edilmesini değerlendiren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“BÜTÜN KAVGAMIZ  ISPARTA’YA HİZMET İÇİN”

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Halıkent Anadolu Lisesi arazisini şartsız 10 yıllığına Milli Eğitim’e tahsis eden Isparta Belediye Meclisi’ne ve Belediye Başkanı Günaydın’a teşekkür etti. Bilgiç, “Zaman zaman hoş olmayan görüntüler olabiliyor. Ama bütün kavgamız Isparta’mız, hemşerilerimiz ve çocuklarımıza hizmet edebilmek içindir” dedi.

30 YIL ÖNCE YAPILMASI GEREKEN İŞİ ŞİMDİ

BİZ SAYIN VALİMİZLE DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Zaman zaman hoş olmayan görüntülerin yaşanabildiğini ifade eden Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Ama bütün kavgamız Isparta’mız, hemşerilerimiz ve çocuklarımıza hizmet edebilmek içindir. Netice itibariyle belediye başkanı büyük bir yanlıştan döndü, bizim ne demek istediğimizi anladı. Belediye Başkanımız ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Daha önce almış oldukları yanlış kararı

düzelttiler ve şartsız şekilde burayı tahsis ettiler. Oradaki 10 yılın önemi yoktur. Orası okul alanı olarak imarda işlenmiştir. 30 yıl önce yapılması gereken işi şimdi biz sayın valimizle düzeltmeye çalışıyoruz.

Belediye başkanı tahsisi yaptı. Biz de süratle ihaleyi gerçekleştirerek Halıkent’in beklediği 24 derslikli Anadolu Lisesi’ni en kısa sürede kendilerine kavuşturacağız.

İHALE SÜRECİ HIZLA TAMAMLANACAK

Bize bir tek şu şartı koyabilirlerdi; biz size şu kadar süre için tahsisi yapıyoruz ama bir an önce ihalenizi yapın ve çocukları bu okula kavuşturun. Bize 1 yıllık süre için bile yeterliydi. Biz 10 yılı beklemeden 10 gün içinde ihale sürecini tamamlayarak çocuklarımızı o okula kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...