ITSO’da Bayramlaşma 1. Gün Saat 14.00-15.00

29 Ağustos 2017 18:16

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Alemi’nin bayramını kutlayarak, Bayramın birinci saat 14.00-15.00 arasında ITSO’da yapılacak olan bayramlaşmaya tüm üyelerini davet etti. ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Bayramlar birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Acılar ve zor günler ancak birlik, beraberlik duygularıyla yenilebilir, ortak sevinçlere dönüşebilir. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Kurban Bayramı bu yüce duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Yoksul durumdaki kardeşlerimizle yapacağınız paylaşımlar, küslerin barışması, sevgi tohumları ekilmesi, bayramların en önemli özelliğidir.  İnsanlar yaşatmaktan yana, sevgiden yana, kolaylaştırmaktan yana olduğunda, dünya gerçekten yaşanır bir hale gelecek.

Bu duygu ve düşüncelerle barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği,  mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, Üyelerimize ve  Ispartalı hemşehrilerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, Bayramın birinci günü tüm üyelerimizi odamıza bekliyoruz.”

Adres: İstanbul Yolu Üzeri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası Ekonomi Kampüsü.

Bu haber 799 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...