“ATATÜRK’ün işaret ettiği yolda kararlı bir şekilde ilerlemeye çalışacağız”

29 Ağustos 2017 18:23

Vali Şehmus Günaydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Günaydın’ın mesajı şöyle: “Bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüz 30 Ağustos Büyük Zaferi, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Bu büyük Zaferin 95.yıl dönümünü kutlamanın milletçe büyük gururunu yaşıyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimiz, gösterdiği büyük kahramanlıklarla Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu mukaddes vatanı emanet etmiştir.

Şanlı bayrağımızın altında özgürce yaşamamıza imkan sağlayan kahraman ecdadımızdan aldığımız güçle, Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün işaret ettiği yolda kararlı bir şekilde ilerlemeye ve ülkemizi muasır medeniyetler düzeyine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Millet olarak hem bizden öncekilere, hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluk büyük ve bir o kadar da gurur vericidir. Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bugün de Milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunu, milli birlik, beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

Bu vesileyle büyük milletimizin ve Ispartalı hemşehrilerimizin Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden aziz  şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden  kahraman gazilerimizi, 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan demokrasi şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum”.

Bu haber 891 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...