Iyaş´tan otomobil kampanyası

11 Ağustos 2012 12:37

Iyaş’tan yeni bir Otomobil

kampanyası daha

IYAŞ Mağazalar Müdürü Adem Demiralay, 49 TL'lik alışveriş yaparak kupan olan vatandaşlar arasında çekilecek çekiliş ile Otomobilden Çamaşır makinesine kadar toplam 140 hediye ürün dağıtacaklarını bildirdi.

 

Bu yılki kampanyayı 15. Yıla özel kampanya olarak nitelendiren Demiralay; “15. yılda müşteri memnuniyetini ön plana alarak büyük emekler sonucu bu kampanyayı gerçekleştirtiriyoruz. Müşterilerimizin gözünde ilk günkü çalışma prensipleri ve müşteri önceliğini daima ön planda yer edindik. Bu zamana kadar müşterilerimizin yanında olarak bu günlere geldik ve bu kampanyamızı gerçekleştirmenin 15. Yılını coşkuyla yaşıyoruz. Müşteri odaklı çalışan firmamız, alışveriş merkezi olarak Isparta’ya güç katmaya devam ediyor.

IYAŞ Alışveriş Merkezileri olarak felsefemiz müşteri memnuniyetidir. Bu zamana kadar toplamda 60'ın üzerinde otomobil, birbirinden farklı binlerce hediye ve 1 daire hediye ettik. Her sene uygulayarak geleneksel hale getirdiğimiz kampanyamıza müşterilerimiz, tek seferde yapacakları 49 TL ve katları alışverişlerinde bir şans kuponu elde edecekler.

 10 Ağustos tarihinde başlayan kampanyamıza yoğun şekilde talep alacağımızı düşünüyoruz. 5 otomobil vereceğimiz büyük çekilişimiz, 9 Aralık tarihine kadar geçerlidir. 22 Aralık tarihinde ise talihliler hediyeleri ile buluşacaktır. Şimdiden IYAŞ Alışveriş Merkezi'nin daima yanında olan tüm Isparta halkına ve çekilişe katılacaklara teşekkür ediyor, bol şans diliyorum” dedi.

5 otomobil ve 140 çeşit hediye dağıtacak olan "5'i Bir Yerde" kampanyasına IYAŞ Merkez AVM, Dinar mağaza, Nokta Kesikbaş Şube ve Nokta Kutlubey Şubeler-den katılabilir şansınıza şans katabilirsiniz.

 

 

 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...