“Sokakta Satranç Var” projesi Isparta’da hayata geçirilecek

8 Eylül 2017 16:42

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından 3’ncüsü organize edilen  “Sokakta Satranç Var” projesi Isparta’da hayata geçirilecek. Proje 11-17 Eylül tarihleri arasında Isparta 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleşecek.

Sokaklarda satranç oynamaya hazır mısınız? Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından organize edilen  “Sokakta Satranç Var” etkinliği başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanında satranç rüzgarı estirecek proje Isparta’da 11-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle satranç tutkusunda birleştirmeyi hedefleyen etkinlik açık havada satranç müsabakası yapma keyfi yaşatacak.

"HAYDİ SATRANÇ SEVERLER, SOKAKLARDA ŞAH MAT MÜCADELESİNE"

Satranç İl Temsilcisi Mine Kiraz, “Satranç sporu barış, centilmenlik, analiz, mücadele ve strateji demek. Dünyaya farklı pencerelerden baktıran bir bilgelik sporu. 2015 yılında Federasyonumuz tarafından başlatılan ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliğini bu yılda ülke genelinde gerçekleştireceğiz. Satrancı kapalı mekanlardan açık havaya taşıyan bu projeyi ilimizde gerçekleştireceğiz. 11-17 Eylül tarihleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize herkesi sokaklarda satranç oynamaya davet ediyoruz” dedi.

İl Temsilcisi Mine Kiraz projenin Isparta’da gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Isparta’yı satrançla buluşturacak projenin yoğun katılımla festival havasında gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Bu haber 762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...