Amaç; farkındalık yaratarak diğer kurumlara da örnek olmak

10 Ocak 2013 21:48

Vali Memduh Oğuz, geçtiğimiz aylarda kurularak vatandaşlara hizmet vermeye Başlayan İl Halk sağlığı müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Vali Memduh Oğuz’un en çok ilgisini ise  merdiven basamaklarına yazılan sağlığımızla ilgili yazılar dikkat çekti.

Isparta Valisi Memduh Oğuz İl Halk sağlığı müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Oğuz ilk olarak bina girişinde Obezite ile mücadele konuda girişinden son kata kadar olan merdiven basamaklarına yazılan yararlı bilgilerin olduğu bölümü inceledi.

İl Sağılık Müdürü Mehmet Karakaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette İl Halk sağlığı müdürü Dr. Meral kişioğlu vali Memduh Oğuz’a  Müdürlüğün bölümlerini gezdirerek tanıttı.

Vali Memduh Oğuz Ardından İl Halk sağlığı müdürü Meral Kişioğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre kumun çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

İl Müdürü Meral kişi oğlu Merdiven basamaklarına Obezite ilgi ilgili vatandaşları bilinçlendirme  çalışması yaptıklarını belirterek amaçlarının  farkındalık yaratarak diğer kurumlara da örnek olmak olduğunu belirtti.

Kişioğlu “Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün çalışmalarında birimlerimizle ilgili bir takım görevlendirmelerimiz var. Bakanlık adına yürüttüğümüz Türkiye Halk Sağlığı Kurumu adına yürüttüğümüz bir takım programlar var. Bu obezite birimi ile ilgili yaptığımız bir çalışma .Amacımız bizim kendi kurumumuzda hem de kurumlar arasında da diğer kurumlara örnek teşkil edecek hem de gelen halkımıza farkındalık oluşturması amaçlı olarak obezite ile savaş sağlıklı yaşam nedir önerilen sloganlar özetle nedir özellikle onları vurgulamak istedik.Beraber diğer kurumda arkadaşlarla da paylaşmak istiyorum.Daha önceden de yine müdürlüğümüzün web sayfasına yemek menüsünü eklemiştik.Yine bunu da diğer kurum arkadaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. Amacımız farkındalık oluşturmak ve her hangi bir sorunla karşılaşıldığında çözüm bulmak” dedi

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...