Traveslerin çalınmasını Jandarmalar önledi

11 Ocak 2013 21:16

Devlet Demir Yollarına ait raylarda bulunan ahşap traverslerin bazı şahıslar tarafından çalınacağı duyumu üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; alınan tedbirler sonucunda 5 şüpheli şahısı 08 Ocak 2013 günü suç aletleri (2 Adet araç ve 59 adet travers) ile birlikte suçüstü yakaladı.

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma K.lığı tarafından sorumluluk bölgesinde Devlet Demir Yollarına ait raylarda bulunan ahşap traverslerin bazı şahıslar tarafından çalınacağının duyumunun alınması üzerine söz konusu hırsızlık olaylarının yapılabileceği muhtemel alanlarda gerekli tedbirler alınmıştır.

Gönen ilçesi Gölbaşı köyünde devriye faaliyetleri yoğunlaştırılmış ve bölge takip edilmeye başlanmıştır. Bu bölgede şüpheli iki aracın görülmesi üzerine mevcut tedbirler arttırılmış, Denizli ilinden gelen ve söz konusu traversleri araçlarına yüklemeye çalışan (5) şüpheli şahıs 08 Ocak 2013 günü Jandarma ekipleri tarafından suç aletleri (2 Adet araç ve 59 adet travers) ile birlikte suçüstü yakalanmışlardır.

C.Savcısının talimatları doğrultusunda suçta kullanılan (2) adet araç ile çalınan (59) adet ahşap travers muhafaza altına alınmış olup, çalınan traverslerin lüks binaların ahşap kaplamalarında kullanıldığı, bir kısmının ise yakacak olarak piyasa sürüldüğü değerlendirilmektedir.

Olayla ilgili olarak yakalanan (5) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.

 

Bu haber 703 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...