"Başbaşa Hayat" Projesi uygulamaya geçti

11 Ocak 2013 21:18

Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan; Isparta Valiliği başkanlığında hazırlanan aile içi şiddete karşı "Başbaşa Hayat" projesinin planlama, hazırlık ve tanıtım safhaları bitirilerek uygulama aşamasına geçildiğini bildirdi.

Vali Yardımcısı Canan, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Isparta Valisi Başkanlığında Isparta İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, SDÜ, Isparta Barosu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile müşterek olarak hazırlanan aile içi şiddete karşı "Başbaşa Hayat" projesinin planlama, hazırlık ve tanıtım safhaları bitirilmiş, uygulama safhasına geçilmiştir.

Uygulama safhasında ilk olarak 16 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 14.00'de Yalvaç ilçesi Kozluçay beldesi düğün salonunda, 17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 16.00'da Merkez ilçe Deregümü köyü ilköğretim okulunda, 18 Ocak 2013 Cuma günü saat: 14.00'de Şarkîkaraağaç ilçesi Göksöğüt beldesi düğün salonunda faaliyet icra edilecektir.

Aile içi şiddetin önlenmesi maksadıyla yürütülen bu etkinliğin tüm kamuoyu ile paylaşılması, geniş kitlelere yayılması ve halkın bilinçlendirilmesi açısından basının yüksek derecede etkili olduğu değerlendirilmektedir.

İlimizde faaliyet yürüten tüm basın mensuplarının faaliyetimize davetli olduğu saygıyla duyurulur”.

 

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...