Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne yeni çehre

11 Ocak 2013 21:19

Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne yaptığı ziyarette, okulun bahçesindeki bozuk yolları inceleyen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, biran evvel bozuk yolun tamamlanmasını sağladı.

Eğirdir Belediyesi personeli tarafından Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi önünde bulunan bozuk yerler kilitli taş parke ile döşenerek yeni çehresine kavuşturuldu.

Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Önder Kaya, “Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e okulumuza verdiği önemden ve bozuk olan yollarımızın kilitli taş parke ile döşenmesinden dolayı çok mutluyuz. Eğitimci alt yapısı olan Başkanımız, okullarımıza elinden geldiğince destek vermeye çalışıyor. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri adına kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “halkımız destekliyor, Belediyemiz güçleniyor. Belediyemiz güçlendikçe, yine halkımıza hizmet olarak dönüyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel bir ortamda eğitim öğretim alması için az da olsa desteklerimiz oluyor. Belediye olarak imkânlarımız nisbetinde gerekli çalışmaları yapıyoruz ve eğitime destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Özmeral, Eğirdir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kaya ve okul idarecileri ile kilitli taş parke yapılan yeri birlikte gezdiler.

Bu haber 1675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...