Defterdar Nazım Kaya SDÜ’de Konferans verdi

18 Ekim 2017 18:26

Isparta Defterdarı Nazım Kaya, SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü tarafından düzenlenen “Türkiye’de Gelir İdaresinde Yapısal Dönüşüm ve Vergi Denetiminde Etkinlik” konulu etkinlikle öğrencilerle bir araya geldi.

İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta, Isparta Defterdarlığı hakkında bilgiler veren Isparta Defterdarı Nazım Kaya, “Bizler tabiri caizse Maliye Bakanlığının Isparta’daki şubesiyiz. Defterdarlık olarak tüm kamu kurumlarının devlet ya da kişilerle olan davalarının takip edilmesi işini yürütüyor ayrıca kamu ödemelerini, kamu harcamalarını ve Isparta’daki devlet memurlarının maaşlarını biz ödüyor, vergileri topluyoruz.” dedi.

Maliye Bakanlığının personel alımlarıyla ilgili de öğrencilere bilgi veren Kaya “Maliye Bakanlığında çalışmak zorlu bir süreç. Bu süreci çok çalışarak, kendinizi geliştirerek aşabilirsiniz. Çalışmadan başaramazsınız. Bu yüzden Maliye Bakanlığında ya da diğer üst düzey kurumlarda çalışmak istiyorsanız kendinize bir hedef belirleyin ve yılmadan pes etmeden çalışın. Dürüstlük hayatınızdaki en önemli değer olsun ve daima dürüstlük ilkesinde yolunuza devam edin.” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

 

 

Bu haber 502 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...