“Bizler hizmet için çalışanlarız”

20 Ekim 2017 18:22

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı köy muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyaret etti. Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Keçiborlu İlçesi Kaplanlı, Kozluca, Özbahçe, Ardıçlı, Yenitepe, Aydoğmuş, Saracık köyleri ile Senir Kasabası Orta Mahalle muhtarları katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Isparta’ya gelen ve Başkan Günaydın’ı ziyaret eden muhtarlar adına konuşan Keçiborlu Kaplanlı Köyü Muhtarı Mehmet Yiğit, “Muhtarlar Günü dolayısıyla başkanımızı da ziyaret ediyoruz. Keçiborlu köyleri adına memnuniyetimizi belirtmek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, köy muhtarları tarafından kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı içinde bir sevinç oluştuğunu kaydetti. Günaydın, ziyaretten dolayı muhtarlara teşekkür ederken, “Bizim yaptığımız sohbetler hizmete dönüşür. Muhtarlarımız seçimle gelenlerdir ve halkın önerisidir. Yapacağımız görüşmelerde güzel fikirler ortaya çıkacaktır. Bizler hizmet için çalışanlarız. Bir kez daha muhtarlarımıza gönülden hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 529 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...