“İLGİLİYE İLETTİĞİNİZ SORUN İKİ SAAT İÇİNDE ÇÖZÜLMEZSE BENİ ARAYIN”

21 Ekim 2017 12:46

Vali Şehmus Günaydın, Muhtarlar Günü nedeniyle il genelinde mahalle ve köy muhtarlarını  Modapark Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte ağırladı. Burada Muhtarlara seslenen Vali Günaydın, Isparta merkez ve merkeze bağlı köylerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için uygulamaya koydukları önemli bir çalışmadan bahsetti. Vali Günaydın, ihtiyaç sahibi vatandaşların belirlenen 3 konudaki taleplerinin verilen telefon numaralarını aramaları durumunda 2 saat içinde karşılanacağını duyurdu.

Önümüzdeki mevsimin kış olduğunu hatırlatan Vali Şehmud Günaydın, “Toplantılarımızda hep muhtarlarımıza söylüyorum; mahallenizde hiçbir vatandaşımız benim kömürüm, odunum yok diye bir derdi olmasın. Çocuğumun erzakı yok, yemek pişiremiyorum demesin. Çocuğum okula gidiyor, defteri, kalemi, silgisi yok demesin. Bu 3 noktayı eğer biz zamana havale ediyorsak çok büyük bir yanlış içerisindeyiz. Biz de arkadaşlarımızla oturduk bir uygulama başlattık.

Isparta merkez ve köyleri için bir telefon numarası vereceğim. Sorunları çözülemezse ikinci vereceğim numarayı arayacaklar.  Evlerinde kömürü yoksa 2 saat içerisinde kömürünü ulaştıracağız. Eğer erzakı yoksa erzakını ulaştıracağız. Çocuğunun okulu için defteri, kalemi yoksa onu yetiştireceğiz.

 Birinci telefon numarası 0506 316 59 86.

 Bu arkadaşımızın ismi Alpay Acar. Vakıf müdürümüz. Bu numarayı aradığınızda söylediğim 3 şeye ihtiyacınız varsa 2 saat içerisinde o ihtiyaç yerine getirilemiyorsa bizim numaramız olan 0532 251 57 16 numaralı telefonu arayın. Burada da Bülent veya Orhan Gazi arkadaşımız karşımıza çıkacak. Eğer Alpay beye vatandaşlarımızın veya muhtarlarımızın ilettiği sorun 2 saatte çözülmezse bizi arayın. Gece 12’de ararsanız talebiniz en geç gece 2’ye kadar yerine gelecek.

Kaymakam arkadaşlarımız da bu sistemi ilçelerine kuracaklar. Hiçbir vatandaşımız kömürüm yok, erzakım yok, çocuğumun defteri, kalemi, silgisi yok demeyecek. Sorunları zamana bırakmayacağız ve anında çözeceğiz. Bunlar büyük sorunlar değil. İyi oluşturulmuş sistemle bu sorunları anında çözeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 596 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...