Başkan Tural’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim 2017 17:30

Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tural, “Milletimiz, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı, benzeri görülmemiş bir zaferle kazanmıştır. Bu önemli zafer, Cumhuriyet'le taçlanmıştır” dedi.

Tural, “Türkiye Cumhuriyeti, 94 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmektedir. En son, 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesi, milletimizin devletiyle ne kadar bütünleştiğini göstermektedir. Milletimiz, yeni işgal girişimlerine karşı, İstiklal Harbi'ndeki kararlılıkla mücadele edeceğini, o gece tüm dünyaya göstermiştir” şeklinde konuştu.

“Özellikle son 15 yıldaki atılımlar sayesinde, devletimiz bugün dünyanın yükselen güçleri arasında yer almayı başarmıştır” diyen Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, "Büyüyen ekonomisi, güçlü demokrasisi, temel değerlere olan bağlılığı ile Türkiye, bölgesinde ve dünyada örnek olmaktadır. Bu önemli gelişmeyi hazmedemeyenlerin, birliğimize ve beraberliğimize kast eden hiçbir saldırısı bundan sonra da başarılı olamayacaktır. Terör örgütleri ve onları kullananlar hain emellerine ulaşamayacak, üretimde, ihracatta, büyümede, sosyal hayatta ve daha birçok alanda büyük hedeflerimize ulaşmamızı engelleyemeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.

Tural, mesajını şöyle tamamladı:

“Milli birliğimiz ve beraberliğimiz söz konusu olduğunda, toplumu oluşturan tüm kesimlerin üzerine düşeni yapması da gereklidir. Devlet ve millet olarak, ortaya koyduğumuz hedeflere varmak için ekonomiye katkılarımızın, üretmede, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızın bilincinde olmalı ve daha çok çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle anıyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Bu haber 446 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...