Belediyeden Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri

29 Ekim 2017 17:35

Atatürk’ün kurduğu fabrikaların yok edildiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ben belediyeyi âcizane olarak Atatürk milli ekonomisi ile yürütmeye çalışıyorum. Ekonomide Türkiye birincisi, yatırımda, altyapıda, yaşanabilir şehirler içinde Türkiye birincisi. Temelinde Atatürk ve milli ekonomi var” dedi.

Isparta Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Fener Alayı yürüyüşü ve konser etkinliği düzenlenecek. Yarın gerçekleştirilecek olan etkinlikte saat 19.00’da belediye binası önünde fener alayı yürüyüşü başlayacak. Yürüyüş Kaymakkapı Meydanı’nda sona erecek. Saat 19.30’a da burada Ahmet Selçuk İlkan ve Mustafa Yıldızdoğan konser verecek. Etkinlik ile ilgili Kanal32’de katıldığı programda bilgi veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk’ün unutturulmaması gerektiğini ifade ederek, 29 Ekim’in iyi bir şekilde kutlanmasını istediklerini belirtti.

ATATÜRK’Ü TEMEL ALAN HER YER İLERLİYOR

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk döneminde kurulan fabrikaların hep yok edildiğini belirterek, “Örneğin Sümerbank Nazilli Basma Fabrikası Türkiye’de yayılmıştı. En büyük halı fabrikası olmalıydı. Atatürk’ün bizzat kendisi kurduğu Merinos Fabrikası’nda bina artıklarını belediye sosyal tesis olarak kullanıyor. Dünyanın en büyük tekstil fabrikası olmalıydı. Atatürk’ün kurma amacı burada kaybedildi. İkincisi teknolojiye sarılmamız. Üçüncüsü ile cinayet. Bu şirketlere siyaseti sokarak, gelen siyasetçiler şuraya şu kadar işçi soktum diye övünüyordu. Hâlbuki siz Türkiye’yi harap ediyorsunuz, fabrikaları yok ediyorsunuz. Ben belediyeyi acizane olarak Atatürk milli ekonomisi ile yürütmeye çalışıyorum. Ekonomide Türkiye birincisi, yatırımda, altyapıda, yaşanabilir şehirler içinde Türkiye birincisi. Tabanında Atatürk ve milli ekonomi var. Belediyeyi Milliyetçi Hareket Partisi olarak kazandık ve çalışıyoruz ama temelinde Atatürk var. Atatürk’ü temel alan her yer ilerliyor. Atatürk’ümüz, Yunus Emre’miz, Mevlana’mız gibi değerlerimiz var. Bu değerlerimizin anlamını bilip buradan yola çıkmak gerekiyor. 29 Ekim’in çok iyi kutlanmasını istiyorum” dedi.

ŞANSLIYIZ ÇÜNKÜ ATATÜRK VAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği hakkında bilgi veren Başkan Günaydın, şunları söyledi:  “29 Ekim akşamı Fener Alayımız var. Saat 19.00’da belediye önünden başlayacak. Yalnız gençler değil herkes bu fener alayına katılmalı. Isparta halkını davet ediyorum. Hava soğuk bile olsa gelmelerini istirham ediyorum. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamızı sağlayacak olan unsur milli olarak Atatürk’tür. Atatürk’ü kötüleyenleri 15 Temmuz’da gördük. Okullarında Atatürk’ün ismi geçmiyordu. Köşe diye sahte köşe yapıyorlardı. Kimmiş onlar, FETÖ’cü. FETÖ, Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılması için birinci derecedeki düşmanımız olarak ortaya çıktı. Yok etmek isteyen insanlar bunlardı. 250’nin üstünde şehit vererek ülkemizi bir yola koymaya çalıştık. Bu da bize bir ders olmalı. Bir ruh olması lazım. 15 Temmuz’dan sonra bir ruh olması lazım. Birlik ve beraberliğimizi zirvede tutacak bir liderimiz olmamız lazım. Biz şanslıyız çünkü Atatürk var. Yürüyüşten sonra Kaymakkapı Meydanı’na geleceğiz. Arkasından da Mustafa Yıldızdoğan konser verecek. Mustafa Yıldızdoğan bir zamanlar Milliyetçi Hareket Partili görülüyordu ama şimdi öyle değil. Özellikle AK Partililer şimdi onu daha çok çağırıyor. Türkiye’m şarkısı oldukça meşhur. Bu şarkıyı sık sık okumasını isteyeceğim. Duygularımızı, birliğimizi şarkılarla da pekiştirelim istiyorum. Ahmet Selçuk İlkan da milli ve gerçek bir şairdir. O arkadaşımız da şiir okuyacak. Konser de 19.30’da başlayacak. 29 Ekim’i yüksek ruh noktasına ulaştıralım istiyorum.”

 

Bu haber 532 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...