Konya Ispartalılar Kültür Ve Yardımlaşma Derneği´nin Genel Kurulu yapıldı

2 Kasım 2017 14:21

Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimli genel kurulda derneğin yönetimi değişti.  Salih Şevket YILMAZ Başkanlığındaki listede yer alan 6 isim (Fuat Sunay ŞİRİN, Durmuş KULAK, Asım KILCAN, Tamer DOĞAN, Bolat KALAĞAN ve Mehmet ARIKAN) derneğin yeni yönetimini oluşturdu. Genel kurul dernek binasında yapıldı. Isparta iline yerleşme kararı alınca yeniden aday olmayan Başkan Ramazan ALAN, 15 yıllık görevim süresince bana bu görevde desteğini esirgemeyen yönetim kurulu ve üyeleri başta olmak üzere derneğimizin tüm üyelerine en içten dileklerimle teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Derneğimizin geçmiş faaliyetleri göz önüne alındığında Konya ilinde en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirterek, "Bugün bayrağı teslim etme günü.” Birlik ve beraberlikle, yeni yönetim kurulumuzun önderliğinde daha büyük hedeflere ilerleyeceğiz.” dedi.

Görevi Alan’dan devralan Yılmaz, Konya ilimizde Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini Derneğimizin ileriye gitmesi konusunda ellerinin taşın altında olduğunu söyledi. Ispartamız için genç ve dinamik bir yönetim oluşturduklarını anlatan Yılmaz, “Yeni yönetimle Derneğimiz bir anlamda gençleşti. Konya ilinde bulunan Ispartalı Yüksekokul öğrencilerinden muhtaç durumda olanlara 5 yıldır verdikleri Bursu bu yılda devam ettirmek için  çok önemli bir noktaya gelindiğini, bunu gerçekleştirmek için kermesler ve fuarlara katılarak Ispartamızın gül ve gül mamüllerini tanıtarak, bunu bir bir çözüleceğine inanıyoruz. Bu etkinlikler ile ciddi çalışmalar yapacağız” dedi

Geçmiş dönem faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından mevcut yönetim genel kurul üyelerinin oylarıyla ibra edildi.

Ardından gerçekleştirilen oylama ile 2017-2019 döneminde 2 yıl için görev alacak yeni yönetim kurulu seçildi. Yeni yönetim adına söz alan Salih Şevket YILMAZ’ın teşekkür konuşması ve eski başkan Ramazan ALAN’a  hediye takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi.

 

Bu haber 578 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...