SGK İl Müdürü Karagöz görevine başladı

2 Kasım 2017 14:28

Isparta’da yaklaşık 1 yıldır görev yapan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin İnceçam’ın 3 Ekim’de Merkeze yani Ankara'ya Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak atanmasından boşalan koltuğun sahibi Hüseyin Karagöz geçtiğimiz gün Isparta'ya gelerek görevine başladı.

Kahramanmaraş SGK İl Müdürü iken Isparta’ya asaleten atanan Hüseyin Karagöz, Isparta halkına en iyi hizmeti vermek için çalışacağını söyledi. Müdür Karagöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Eskişehir Üniversitesi İşletme mezunuyum ve 29 yıldır devlet memurluğu görevinde bulunuyorum. Uzun süre Ankara’da ve yurdumuzun çeşitli illerinde görev yaptım. Buna göre; 1988 yılında memurluk görevine başladım. Sırasıyla, İstanbul’da, Ankara’da Genel Müdürlükte İnsan Kaynaklarında, İnşaat Daire Başkanlığında, Personel Daire Başkanlığında Şeflik, Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulunduktan sonra Yozgat İl Müdürü olarak atandım. Daha sonra tekrar Ankara’ya İl Müdür Yardımcısı olarak atandım. Daha sonra Genel Müdürlükte Emeklilik Hizmetleri Daire Başkanlığından Kahramanmaraş İl Müdürlüğüne atandım. Yaklaşık bir yıldır bu görevde iken Hüseyin Beyin buradan ayrılmasının ardından Isparta’ya atandım.

Isparta’yı çok güzel, sakin bir şehir ve yeşil bir şehir olarak gördüm. Bu beni bir Çankırılı olarak çok mutlu etti. Zira, Çankırı da aynı Isparta gibi sakin bir şehir. Yaklaşık 10 gündür Isparta’dayım. İnsanları çok güzel, güler yüzlü insanlar. Zaten bizimde düsturumuz işte bu olacaktır. Yani, halkımıza, kurumumuza gelen vatandaşlarımıza güler yüzlü hizmet sunmak olacaktır. Makamı mevkisi, düşüncesi, partisi ne olursa olsun tüm insanlara aynı şekilde hizmet etmek istiyoruz. Diğer bir deyişle insan odaklı hizmet sunmak istiyoruz” dedi.

10 Ekim 2017 tarihi itibariyle Isparta’ya atanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz, aslen 1967 Çankırı doğumlu olmakla beraber uzun yıllar Ankara’da görev yaptı. Karagöz, evli ve 2 Çocuk babası.

Bu haber 852 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...