Atletlerimiz Türkiye Finalinde

8 Kasım 2017 18:24

Ispartalı atletlerimiz yeni sezona kupa ve madalyalarla başladı.

İlk etabı ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bölgesel Kros Ligi Yarışmaları hafta sonu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gerçekleştirildi. Yarışlara katılan Isparta Bölgespor Küçük Kızlar Takımımız şampiyon oldu. Ferdi de ise Bölgespor’dan 2, Halk Eğitim Spor Kulübünden 1 sporcu elde ettikleri derecelerle Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Bölgesel Kros Ligi Yarı Final Yarışmaları hafta sonu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde düzenlendi. Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen yarışmalarda 12 ilden kız-erkek toplam 172 sporcu dereceye girebilmek için ter döktü.

Yarı final yarışmalarında ilimizi temsil eden Isparta Bölgespor Kulübü Küçük Kız takımı birinci olarak şampiyonluğa ulaştı. İlimiz atletleri takım başarısının yanı sıra ferdi kategoride de başarıları göz doldurdu.

Yıldız kızlar kategorisinde yarışan Kübra Güler 2000 metrede şampiyon olarak birincilik kürsüsüne çıktı. Küçük kızlar kategorisinde mücadele eden diğer Bölgespor Kulübü sporcusu İrem Erol ise ikinci oldu. İlimiz adına Halk Eğitim Spor Kulübünde Küçük Erkek 2000 metrede ter döken sporcumuz Ömer Beder ise üçüncü oldu.

Isparta Bölgespor Kulübü Küçük Kız takımı ile birlikte ferdi kategorisinde derece elde eden Ispartalı Atletlerimiz, 3 Aralık’ta Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

Yeni sezona kupa ve madalyalarla başlayan sporculara tebrik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten geldi. İl Müdürü Gevrek, Türkiye finallerine yükselme başarısı gösteren tüm sporcu ve antrenörleri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 

 

Bu haber 817 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...