BAKA, Proje Hazırlama Eğitimlerine başlıyor

15 Ocak 2013 22:00

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Isparta, Burdur ve Antalya ile ilçelerindeki Mali Destek Programları ile ilgili bilgilendirme toplantılarının tamamlanmasının ardından proje hazırlama eğitimlerine başlıyor. Proje hazırlayacaklara açık ücretsiz eğitimler, tam gün gerçekleştirilecek ve eğitimlerde projenin nasıl hazırlanacağı, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama sunma süreci ile başvuru formu ile eklerinin doldurulmaları konularında eğitim verilecek.

BAKA’nın 2012 Mali Destek Programı’nın amaç ve öncelikleri ile teklif çağrısının özel koşulları hakkında da bilgi verilecek proje eğitimlerinin ilki Burdur’un Bucak İlçesi’nde Kültür Sarayı’nda 14 Ocak’ta yapılacak. Tam gün gerçekleştirilecek proje eğitimlerinde, BAKA’nın Mali Destek Programları’nda belirlenen öncelik alanları kapsamında öncelikli olarak tercih edilecek projelerle ilgili bilgilendirme de yapılacak. BAKA’nın 2010-2013 Bölge Planı’nda belirtilen temel amaç ve öncelikleri göz önünde bulundurarak 3 alt başlıktan oluşan 2012 Mali Destek Programı kapsamında proje hazırlama eğitimleri Isparta, Burdur ve Antalya merkez ile ilçelerinde de verilecek. Yerel kapasiteyi geliştirmeye yönelik uygulamalı eğitimlerin gerçekleştirildiği proje hazırlama eğitimlerinde, projenin nasıl hazırlanacağı, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama ve sunma süreci ile başvuru formu ve eklerinin doldurulmaları konularında verilecek.

Desteklerden faydalanmak isteyen tüm ilgili kişi ve kurumlara açık ücretsiz proje eğitim toplantıları Isparta ve Burdur ile ilçelerinde sabah saat 09.30’da, Antalya ve ilçelerinde ise saat 10.00’da başlayıp gün boyu sürecek. Proje hazırlama eğitimleri il merkezlerinde Antalya’da 21 Ocak 2013’te, Burdur’da 16 Ocak 2013’de ve Isparta’da 25 Ocak 2013’de gerçekleştirilecek.

İl merkezlerinin yanısıra proje eğitimleri; Burdur’un Gölhisar İlçesi’nde 18 Ocak’ta, Isparta’nın ilçeleri Gönen’de 23 Ocak’ta ve Yalvaç’ta 24 Ocak’ta, Antalya’nın ilçeleri Kalkan’da 29 Ocak’ta, Finike’de 30 Ocak’ta, Alanya’da 5 Şubat’ta ve Manavgat’ta 6 Şubat tarihlerinde verilecek.

 

 

Bu haber 722 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...