“İktidarın katkısıyla beldemize 30 milyon liralık yatırım geldi”

16 Kasım 2017 15:26

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala,  kendi dönemi içinde hükümetin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini belirterek, iktidarın katkısıyla 30 milyon liralık yatırım geldiğini söyledi.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, "Muhalefet olmama rağmen bu hükümetin benim ilçeme ve bana karşı hiçbir siyasi muhalefeti olmamıştır" diye konuştu.  

2014 yılında görev geldiklerinde devlet yatırımı olarak bir çalışma yapıldığını kaydeden Pala,  "Sağolsun Veysel Eroğlu Bakanımıza o dönem gittik görüştük ve hemen talimat verdi. 2015 yılında ihalesi yapıldı.  2016 yılında başlanması gerekiyordu. Ancak 15 Temmuz hain kalkışma girişiminden dolayı bizim yatırım 1 yıl gecikti. Bu yatırımların gecikmesi sadece Sarıidris için değil bütün Türkiye genelinde aynıydı. DSİ’deki yetkili arkadaşlarla görüştük. Bölge müdürümüz sıkıntıları çözdü.  2017 Mayıs ayında çalışmalar başladı. Şuanda yüzde 70 seviyesine ulaşıldı gölet yapımının.  Taşkın korumayla ilgili o çalışmamızda yüzde 90’ı geçti devam ediyor.  2 bin dönüme yakın arazinin otomatik modern sistem kapalı sulamayla sulanmasına devam ediliyor. Barkodlu o çalışmamız da bitti. Vatandaşımızın hizmetine sunduk. İlçemize yapılan devlet yatırımları bunlar, yerel de çeşme yaptım, sulama yaptım, yollarımıza kilit taşı döşedik, belediyemizin yapması gereken periyodik hizmetlerde hiçbir sıkıntı ve aksama yok” şeklinde konuştu

Hükümete verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Başkan Pala, “Hükümetin üyelerine, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Bakanlar Kuruluna, Bakanlara bizim bölgemizin Bakanı olan Veysel Eroğlu’na ayrıca teşekkür ediyorum. Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e ve Said Yüce beye teşekkür ediyoruz. Beldemize yapılan yatırımlarda büyük katkıları var. Muhalefet olmama rağmen bu hükümetin benim ilçeme ve bana karşı hiçbir siyasi muhalefeti olmamıştır.

MHP'nin belediye başkanı olmama rağmen bana bir iğne ucu kadar bile siyaset yapmamışlardır. Kendilerine ne kadar dua etsem, ne kadar teşekkür etsem azdır, bizim taleplerimizi anında yapmışlardır. Bekleyelim bugün git yarın gel şimdiye kadar böyle bir şey dememişlerdir. Burada kendilerinin haklarını yiyemeyiz, okulla ilgilide, sokakla ilgili, yolla ilgili, göletle ilgili tüm yatırımlarda bana hiç engel olmamış önümü kesmemişlerdir ne istediysem yapılmıştır” dedi.

 

 

Bu haber 474 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...