ITSO üyeleri YAPEX Fuarı’nda

22 Kasım 2017 18:15

Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik ücretsiz yurtiçi iş ve fuar gezileri düzenlemeye devam ediyor. ITSO yöneticileri hafta sonu da inşaat sektörü temsilcisi 55 üyesi için Antalya Expo Center da düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri ve Yapı Yenileme Fuarı (YAPEX) Fuarına ücretsiz otobüs kaldırdı. Fuara, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dolunay, Meclis Üyeleri Salim Güntaç, Kadir Özkan ile 17. Grup Meslek Komitesi Başkanı Mehmet İzci ile 5. Grup Meslek Komitesi Başkanı Musa Çağrı Can, Genel Sekreter Nihal İspir ile oda üyeleri gitti. ITSO üyeleri fuarda kendi iş sahalarıyla ilgili geniş çaplı bilgi edinme imkanı buldular.

Yapı Fuarı olarak adlandırılan YAPEX Fuarı’nda inşaat sektörünün önemli firmaları yer aldı. İnşaat ile yapı dekorasyon malzemelerinin ağırlıkta olduğu firmaların bulunduğu fuarda inşaat sektörü temsilcileri birçok yenilikle tanışma fırsatı buldular.

ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir, her yıl YAPEX fuarına üyelere yönelik gezi düzenlediklerini belirterek, ilgilerinden dolayı üyelere teşekkür etti. Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2006 yılından bu yana YAPEX Fuarına katıldığını belirten Genel Sekreter İspir şöyle devam etti:

“Yapex Yapı Fuarı, Türkiye’nin en büyük ticari platformlarından olan uluslararası alanda da yoğun ilgi gören, etkin profesyonel ziyaretçisi ile ticari atmosfer yaratan ihtisas fuarıdır. Yeni yapı sistem ve teknolojileri, yenileme ürünleri, çatı ve cephe sistemleri, izolasyon çözümleri, altyapı, tesisat, içmimari, seramik ürünler, ıslak hacim ürün ve aksesuarları, doğaltaşlar ve doğal yapı ürünleri ile çevre ve rekreasyon konularındaki ürün grupları fuarın genel kapsamını oluşturuyor. Fuar, Akdeniz bölgesinde başta turizm yatırımları olmak üzere uzun döneme yayılan büyük ölçekli inşaat yatırımlarını, mimar ve mühendisler ile inşaatçıları, yatırımı süren şantiye profesyonellerini hedefliyor.

Bizde sektör temsilcisi üyelerimizin bu fuara katılımını sağladık. Sektörel manada Ticaret ve Sanayi Odası olarak yıl içinde birçok yurtiçi fuarlara üyelerimizi ücretsiz götürüyoruz. Üyelerimizin ilgilenmesi durumda yurt içi ve yurtdışı gezilerine devam edeceğiz. YAPEX Fuarı da bunlardan biri. Fuarda inşaat ekipmanları, yapı kimyasalları, duvar-cephe kaplamaları, asansörler, elektrik malzemeleri, yalıtım, doğal taşlar, banyo-mutfak ürünleri daha birçok inşaat malzemelerinin yenilikleriyle tanıştık. Bazı üyelerimiz iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.” dedi.

Bu haber 572 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...