“İŞİMİZİN EN ÖNEMLİ PARÇASI VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK”

22 Kasım 2017 18:17

Kasım ayı merkez mahalle ve köy muhtarları toplantısı Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapıldı.

 Vali Günaydın muhtarlara yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, muhtarların ortaya koyduğu çalışmaların Isparta’nın daha ileri noktaya taşınmasında önem arz ettiğini söyledi.

Mahalle ve köylerdeki sorunlar zamanında çözüldüğünde diğer kurumların işinin daha rahat olacağını kaydeden Vali Günaydın sorunların yerinde tespit edilerek ona göre çözüm yollarının aranmasının zaman ve maliyet açısından büyük kolaylıklar sağladığının altını çizdi.

“İŞİMİZİN EN ÖNEMLİ PARÇASI VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK”

Vali Günaydın “ Her toplantıda ifade ettiğim gibi mahalle ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespitini hızlıca yapalım, bu kış günlerinde evinde yakacağı olmayan, bir tas çorbası olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın. Bu durumdaki vatandaşlarımızın tespit edilmesinde sizlerin çalışmaları çok önemli. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde derhal bizlerle irtibata geçin. Bizim işimizin en önemli parçası yetim ve öksüz çocuklarımız, gençlerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamaktır. Muhtarlarımız bu gibi durumlarla karşılaştıkları zaman, daha önce paylaştığımız telefon numaralarından 24 saat boyunca bizlere ulaşabilirler. Bu konularda bizlere yapılan başvuruların tamamını karşıladık.”

“BİR SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN O YERE İLLA VALİLİNİN GİTMESİNE GEREK YOK”

“Bunun yanında mahalle ve köy ziyaretlerimize de devam ediyoruz. Aynı zamanda fırsat buldukça okullarımızı da ziyaret ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğim ziyarette okul yöneticilerinin ilgili yerlere yazılı müracaat etmiş olmasına rağmen acil çözülmesi gereken bir konunun çözülmediğini gördüm. Bir sorunun çözülmesi için o yere illa Valilinin gitmesine gerek yok. Sorunlar Vali gitmeden de çözülsün. Esas olan budur. Tüm kurumlara bu konudaki hassasiyetimi ve talebimi ileteceğim. Muhtarlarımız da bu işin takipçisi olsun.” dedi.

Konuşmasının sonunda metruk evler konusunda kurumların daha duyarlı olmasını isteyen Vali Günaydın Isparta’da birçok sorunun kaynağının bu durumunda olan binalar olduğunu söyleyerek, muhtarlardan; köy ve mahallelerdeki metruk binaların bildirimlerinin derhal yapmalarını ve yıkılmaları konusunda da ilgili kurumlardan proje üretilmesini beklediğini kaydetti.

Toplantıda talep formlarına isteklerini ve önerilerini yazarak ileten muhtarlar tek tek söz alarak Vali Günaydın’a mahalle ve köyleri adına talepleri ileterek çözülen konularla ilgili teşekkür ettiler.

 

 

Bu haber 538 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...