‘Şaka Gibi’ Tiyatro Oyunu Ispartalılarla Buluştu

23 Kasım 2017 18:58

Isparta Belediyesi tiyatro ve ekranların usta isimlerinin yer aldığı Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun, "Şaka Gibi" isimli oyununu ücretsiz olarak seyirciyle buluşturdu. Mustafa Arıkoğlu’nun kaleme aldığı, usta tiyatro oyuncusu Tarık Şerbetçioğlu’nun yönettiği oyunda, Ahmet Çevik, Yılmaz Morgül, Selin Köktener, Yelda Alp ve Özgür Özgülgün rol aldı.

Kültür Sinemasında güncel konuları farklı ve komik bir bakış açısıyla dört farklı skeç üzerinden anlatan iki perdelik oyunu Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da izledi. Tiyatroseverlerin hınca hınç doldurduğu salonda, oyun yaklaşık iki saat sürdü.

Tiyatrosevlerlerin büyük beğeni ile izlediği Şaka Gibi isimli tiyatro oyununun ardından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, sanatçıları tebrik ederken, kendilerinin fotoğraflarının yer aldığı halı portresi hediye etti. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kültürel ve sosyal faaliyetlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sosyal ve kültürel faaliyetler noktasında belediyemiz profesyonel bazda çalışmalar yapıyor. Bugünde belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organize ettiği Yılmaz Morgül’ün de rol aldığı Şaka Gibi isimli tiyatro oyununu, Ispartalı tiyatro severlerle buluşturdu. Bu şekilde etkinliklerimiz devam edecek. Isparta kaliteyi ve güzeli iyi biliyor. Isparta’mızda sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi devam ettireceğiz ve belediyemiz bu faaliyetlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir. Türkiye’de çok iyi sanatçılarımız ve tiyatro oyuncularımız var. Belediyemiz de bu etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edecektir. Bu faaliyetler Isparta’mıza ve halkımıza mutluluk versin” dedi.

Oyunu seyretmeye gelen tiyatro severler de “Belediyemizin bu tür faaliyetlerine her zaman katılıyoruz. Bizi tiyatro ve kültürel faaliyetlerle buluşturuyor. Bu faaliyetleri ücretsiz olarak bizlere sunan belediyemize ve başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu faaliyetlerin devamını dileriz. Bu tür faaliyetlerle insanlar sosyal ve kültürel olarak daha güzel bir yola gidiyor. İnsanların sosyal ve ruhsal gelişimleri açısından da oldukça güzel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Böylesine güzel kültürel etkinlikleri bizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...