OBM’den Öğretmenlere En Güzel Hediye

27 Kasım 2017 18:06

Isparta il Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde olan Orman Bölge Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol kapsamında Öğretmenler gününde geleceğimizin teminatı çocukları yetiştiren öğretmenler için fidan dikimi yapıldı.

Eğitim camiamızın en önemli unsurlarından olan öğretmenlerimiz için, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerimizi hatırlamak gayesiyle, her bir öğretmenimiz adına görev yaptığı ilde 1 adet fidan dikmek suretiyle, ormanlar oluşturuyoruz. Ülke genelinde 1 milyonu aşkın öğretmenimiz adına fidan dikiyoruz.

 Etkinlikler kapsamında Isparta il Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde olan Orman Bölge Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol kapsamında Öğretmenler gününde geleceğimizin teminatı çocukları yetiştiren öğretmenler unutulmadı. Günün anısına Isparta ilindeki her öğretmen için Yakaören ağaçlandırma sahasında 7.035 adet fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

Sembolik olarak Tümay Yavuz Ali Ergün Meslek ve Teknik Anadolu lisesinde günün anısına yapılan etkinlikte 7.035 adet fidandan 200 âdeti öğretmen ve öğrencilerle beraber okul bahçesine dikildi. Etkinliğe Isparta Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, Faruk Ekiz, Isparta Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Bu etkinliğin Orman Genel Müdürlüğü tarafından tüm illerde uygulanarak Türkiye genelinde 1 milyon fidan toprakla buluşturuluyor.

Bu haber 496 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...