TED Isparta Koleji Öğretmenlerine Anlamlı hediye

27 Kasım 2017 18:07

Geleceğe ışık tutan, Türkiye’de 90, Isparta’da 17. yılını geride bırakan TED Isparta Koleji’nde, Başöğretmen Atatürk’ün emanetine sahip çıkarak, sadece bilgiyi öğretmekten ziyade değerlerimizi de öğreten, her şeyden önce eğitici unvanını taşıyan fedakar öğretmenlerine, 24 Kasım  öğretmenler gününde Kurucu Temsilcimiz Dr. Asuman ESİN ve Kolej müdürlerimiz tarafından çok anlamlı bir hediye taktim edildi.

TED Isparta Koleji'nde hizmeti 5 ve 10 yıldan fazla olan öğretmenlerimize, şükranlarını sunmak adına hazırlanan plaketleri ve hediyeleri  Kurucu Temsilcimiz  Dr. Asuman ESİN, Genel Koordinatör ve Lise Müdürümüz Hayrettin BİLGE ve İlkokul-Ortaokul Müdürümüz  Hüseyin Avni ŞATAF tarafından verildi.

Plaket töreni ve armağanların verilmesinin ardından TED Isparta Koleji’nin kuruluşundan  beri 17 yıldır görev yapan Sınıf Öğretmenimiz Züleyha DİNÇ’in duygusal ve içten konuşması aidiyet duygusunun en üstün yansıması oldu.

TED Isparta Koleji Ailesi olarak Ulu Önder ve Başöğretmen M.K. Atatürk’ü, eğitime hizmet etmiş tüm öğretmenleri saygıyla anıyor; Öğretmenler Günü kutlamalarında emeği geçen ve katkı veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.-

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...