Sakarya Fırat Dizisi ekibinden Başkan Özmeral’e ziyaret

16 Ocak 2013 17:22

Sakarya Fırat Dizisi Uygulamacı Yapımcısı Berna Demiratan, Yapım Koordinatörü Fatih Haliloğlu ile birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Sakarya Fırat Dizisi çekimlerinde kullanılmak üzere hapishane sahnelerinin yapılabileceği mekânları tesbit etmek için Eğirdir’e gelen Uygulamacı Yapımcısı Berna Demiratan, Yapım Koordinatörü Fatih Haliloğlu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in her zaman destek olmasından ve samimi yaklaşımından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Özmeral’in sıcak ve samimi davranışının Eğirdir’e çok büyük katkılar sağladığını belirten Sakarya Fırat Dizisi Uygulamacı Yapımcısı Berna Demiratan, “Sağ olsun Başkanımızdan hangi isteğimiz olduysa, hemen isteğimize cevap vermek için çaba sarf ediyor. Bize yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor” dedi.

Başkan Özmeral, Sakarya Fırat Dizisi Uygulamacı Yapımcısı Berna Demiratan ve Koordinatörü Fatih Haliloğlu’nun ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederken, çekimlerin bir kısmının Eğirdir’de yapılmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunu vurguladı.

Belediye’de sonra Kaymakamlığa geçen Demiratan ve Haliloğlu, Başkan Özmeral ile birlikte ilçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

Bu haber 1554 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...