Atabey´de TOKİ ihalesi yapıldı

2 Aralık 2017 12:39

Atabey’de TOKİ tarafından 377 konut ve 1 sosyal tesis inşaatı projesi için ihale tamamlandı. Yer teslimiyle birlikte aralık ayı içinde inşaat başlanacak. Hak sahipleri 600 gün sonra yeni evlerine kavuşacak.

Atabey'de toplam 40 bin metrekarelik alanda iki ayrı noktada yapılacak toplam 377 adet konut ve 1 adet sosyal tesis inşatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi TOKİ Başkanlığınca gerçekleştirildi. 12 firma ihaleye katılırken,  değerlendirmeden sonra ihaleyi alan firma belli olacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, TOKİ konutlarının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.    

Atabeye Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, TOKİ ihalesinin yapıldığını ve ihaleye 12 firmanın katıldığını açıkladı. Değerlendirmelerde sonra ihaleyi kazanan firmanın açıklanacağını ve müteahhit şirkete yer teslimi yapılacağını kaydeden Atasoy," İlçemizde iki ayrı noktada yapılacak olan toplam 377 adet konut ve 1 adet sosyal tesis inşatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi tamamlandı.  Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.  Ön talep alındı. İhale aşamasında projeler tamamlandı. TOKİ'nin yeni bir projesi. İlk defa burada uygulanacak. Kullanım alanı daha geniş bir katta 4 daire var 132 metrekarelik yaşam alanları oluşturuldu. İhaleyi alan firma yapımına başlayacak. Daha önce yapılan TOKİ projeleriyle birlikte şu anda Atabey'de bin konut civarında konut inşa edilmiş olacak. Yeni konutlar 600 günde tamamlanacak" dedi.

TOKİ konutlarının iki ayrı bölümde toplamda 40 bin metrekarelik bir alana yapılacağını söyleyen Atasoy, yeni yapılacak TOKİ konutlarında ikametgah şartı aranmadığını. 640 ön talebin alındığını da iletti.

Bu haber 445 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...