Doğancı Mahallesi Yenileniyor

13 Aralık 2017 16:08

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce ortaklaşa gerçekleştirilen mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları Doğancı Mahallesinde devam ediyor. 48 sokağın bulunduğu ve şehrin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Doğancı Mahallesindeki çalışmalar bu hafta bitiriliyor ve ardından Keçeci Mahallesinde çalışmalar başlıyor.

Doğancı Mahallesinde devam eden dayanıklı asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehre uygulanan her proje ve planda Isparta’yı bir bütün olarak ele aldıklarını söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Doğancı Mahallemizde imar konusunda zorlanılan sokak ve caddelerimiz var. Mahallemizin en uç noktasındayız. Mahallelerimizi kıyı, kenar demeyip her noktayı muntazam bir şehir hüviyetine kavuşturmak için çalışıyoruz. Doğancı Mahallemizin de ana yoldan sol bölümünü bitirdik, sağ bölümüne devam edeceğiz. Bu mahallemizden sonra Keçeci Mahallemize geçeceğiz. Suyun aktığı gibi çalışmalarımız devam ediyor, bir yandan kazılar, altyapılar ve ardından da asfaltlar dökülüyor. Zaman kaybetmeden, az zamanda çok iş yapıyoruz ve bunu da kaliteli olarak geçekleştiriyoruz. Isparta Belediyesi olarak bunu hiçbir zaman bırakmadık. Şehrimiz yenileniyor, Doğancı Mahallemiz yenileniyor. Bu hafta sonu mahallemizi tamamlamayı hedefliyoruz. Keçeci Mahallesinde de 30’un üzerinde sokağımız var, orayı da bir hafta içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Şehrimizin en uç noktası, kenarı ortası demeden planlayıp bitiriyoruz. Bu mahallemizi de yepyeni bir mahalleye dönüştürüyoruz. Havalar da güzel gidiyor. Bu çalışmalarımızın Doğancı, Keçeci ve Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine eşlik eden Doğancı Mahallesi Muhtarı Melek Ağlasunlu da, “Sayın Başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde 48 sokak var ve yarısından fazlası altyapılarıyla birlikte asfaltı tamamlandı. Mahallemiz çok güzel bir görünüm kazandı. Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Vatandaşlar, “Mahallemizin altyapılarını değiştirdiği ve asfaltı ile birlikte yenilediği için başkanımıza teşekkür ediyoruz.  Ara sokak, ana sokak, kenar mahalle merkez mahalle demeden tüm mahallelerin sorunlarına çözüm bulduğu, mahalleleri yenilediği için başkanımıza teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 600 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...