“İlkemiz önce ülkemizdir”

14 Aralık 2017 18:32

Türk Yerel Hizmet Sen Isparta-Burdur Şube Başkanı Ahmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaya, Türkiye ve Isparta halkına yaptığı hizmetler ve sendikalarına verdiği destekten dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

Türk Yerel Hizmet Sen Isparta-Burdur Şube Başkanı Ahmet Kaya, sendika olarak üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki hak ve çıkarlarını yer yerde gözetip korumayı ve geliştirmeyi amaç edindiklerini belirtti. Kaya, “Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne, milli ve manevi değerlere, insan haklarına, demokrasi ve cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak çağdaş uygarlık düzeyine ulaşılması yolunda çaba göstermeyi, toplum ve iş barışını tesis ederek, devlet millet kaynaşmasını ve sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunmuştur. Türk Yerel Hizmet Sendikasının ana hedefi üyelerinin haklarına sahip çıkıp, sorumluluklarını yerine getirmede idareyle birlikte çalışmak, iş verimini artırmak, halkımızın refah ve mutluluğuna katkı sağlamaktır. Devlet ve milletimizin haklarının başladığı yerde bizim haklarımız ikinci plana düşebilir. Bizim ilkemiz önce ülkemizdir.

Ülkemize, Isparta halkına yapmış olduğunuz hizmetler ve sendikamıza verdiğiniz desteklerden dolayı Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm çalışanlarımız ve yönetim kurulu adına sizlere şükranlarımı sunarım” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Yeni seçilen arkadaşlarımızı kutluyor ve hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah daha başarılı, irtibatlı ve kıymetli bir diyalog içerisinde bir dönem diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

 

 

Bu haber 559 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...