Şehir Hastanesi Başhekimi Saçkan Afyon’a atandı

15 Aralık 2017 18:14

Isparta Şehir Hastanesi Kurucu Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Sağlık Bakanlığının atamasıyla birlikte Afyon Kamu Hastaneleri Başkanlığına atandı. Bilindiği üzere Afyon'da 1000 Yataklı Bölge Hastanesi ve 10'a yakın Hastanenin bulunduğu ile atamasıyla Isparta'da yaptığı başarılı çalışmalarını Afyon'da da sürdüreceğini belirterek bu sosyal medyadan bir açıklama paylaştı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevime başladığımdan dolayı, Başhekimlik görevim sırasında emeği geçen arkadaşlarım ve dostlarımdan Allah razı olsun.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'in HAYALİM dediği SEHİR Hastanelerine bilindiği gibi KURUCU BAŞHEKİM ve Isparta’nın ilk Şehir Hastanesi Yöneticisi olarak Sağlık Bakanlığımızca görevlendirildim. Kuruluş aşamasını ve ilerleme surecini başarıyla tamamladık.

Hastanemizde ilkleri Isparta’mız da hep beraber yaşadık...

Ne yaptıysak hep beraber başardık...

*İlk Koroner Anjiografi işlemini,

*Onkoloji hastalarımız için ilk Kemoterapiyi, *Ortopedide ilizarov ameliyatlarini,

*Açık Kalp Cerrahisinde ilk Koroner By pas ameliyatını,

*Nöroloji İnme Ünitemizde ilk vakalar gibi...birçok sayamayacağım ilkleri basariyle hep beraber gerçekleştirdik.

Yeni doğan ünitemizde, evde bakim birimimizde , palyatif ünitelerimiz ve tüm yeni kurduğumuz kliniklerimizde çok güzel işleri hep birlikte başardık, sürece beraber şahit olduk.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağustos ayı içerisinde Şehir Hastanemize ziyaret etmeleri, Şehir Hastanesini ve hastalarımızın memnuniyetini bizzat değerlendirdikten sonra ekibimizi taktir etmesi bizleri çok mutlu etmiştir.

Bilindiği gibi 24 Kasımda KHK ile tüm sağlık yöneticilerinin görev süresi tamamlanmıştı. Benimde görev alanım olan Isparta Şehir Hastanesindeki görevimi başarıyla tamamladım. Sağlık Bakanlığımızın KAMU HASTANELERI BAŞKANLIĞI görevine taktir edildim. Bundan sonraki görev bölgem Afyonkarahisar olacak.

Yeni görev yerimde de aynı heyecan ve gayretle Devletimizin ve Milletimizin emaneti olan Hastalarımızın duasını almak ve onların yüzünü güldürmek en büyük hedefim olacaktır.

ISPARTA Şehir Hastanesi deki her şeyi beraber başardığımız çalışma arkadaşlarım ve her şeyin en güzeline layık Ispartalı dostlarımdan Allah (cc) razı olsun bizlere çok iyi dostluk gösterdiniz... Hakkınızı Helal ediniz...

Opr.Dr. Kadir Gökhan SAÇKAN

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı

ISPARTA Şehir Hastanesi Başhekimi

Bu haber 556 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...