İyi Parti’nin Merkez İlçe Yönetimi oluştu

16 Aralık 2017 12:54

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, parti yönetiminin ve yapılanmasının tamamlandığını belirterek. yola koyulduklarını söyledi.

İYİ Parti’nin Isparta’da teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Isparta'da İyi Parti İl Başkanlığına Mustafa Şimşek’in getirilmesinin ardından Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Hasan Büyükçam, çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Kentin geniş kesiminin tanıdığı Büyükçam, parti yönetiminin de belli olduğunu belirterek, “Hükümet tarafından verilen sözlerin artık yerine gelmediğini özellikle ekonomik alanda hızla bir kötüye gidişin olduğu apaçık ortada. Yoksulluğun ve fakirleşen halkın ihtiyaçlarına cevap artık birilerinin cevap vermesi gerektiği bilinci ile İYİ Parti kuruldu. Bizler de bu çatı altında bu ihtiyaçlara cevap verebilmek için taşın altına gövdemizi koyduk” dedi.

‘İlimizin ve ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz’ diyerek açıklamasına devam eden Büyükçam, “Bir kesim inanılmaz zenginleşirken bir diğer kesim var ki, yoklukla mücadele etmeye başladı. Türk halkı kesinlikle bunu haketmiyor. Baktığımızda dış politika çökmüş, komşu devletlerle hep sorun yaşar hale gelmiş durumdayız. Bulunduğumuz coğrafyada bir tek dostumuz kalmadı diyebilirim. İşte tam bu noktada sorumluluk almaktan İYİ Parti olarak kaçınmadık. Isparta'da İyi Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Şimşek gece gündüz demeden çalıyor, Allah emeklerini ve tüm İYİ Partili arkadaşlarımızın emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sayın Meral Akşener'in liderliğinde kurulan bu hareket bir kurtuluş olacak. Bir çıkar yol olacak. Türkiye’de ve Isparta’da herşey İYİ olacak” şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Yönetimde değişik meslek gruplarında şehrin tanınmış isimleri de yer aldı.

BAŞKAN

Hasan Büyükçam

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Ahmet Burak Akgül,

Arzu Keleş,

Ayfer Sezer,

Ayşe Avcı,

Baturhan Erdoğan,

Berrin Dilmen,

Berrin Yıkılmaz,

Erol Gemci,

Gülşen Altınkaya,

İbrahim Öztürk,

Jale Yaşar Bayraktaroğlu,

Kubilay Sarı,

Mehmet Yaşar Kapılı,

Melih Ersöz,

Muhammed Büyükleblebi,

Murat Muratoğlu,

Mustafa Marulcu,

Mustafa Mete Kınay,

Niyazi Turhan Anlı,

Nurten Telli,

Önder Özay Aydın,

Özlem Aksoy,

Rabia Yumak,

Sadi Ölmez,

Selçuk Taşpınar,

Sertaç Ertuğrul,

Sinan Aydın,

Soner Tunç,

Tahir Dokumacı,

Uğur Çalışkan

Yılmaz Baş 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...