HENTBOL´da heyecan sona erdi

20 Aralık 2017 18:45

İlimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Genç Kız – Erkekler Hentbol Grup Müsabakaları sona erdi. 3 gün süren karşılaşmaların sonunda çeyrek final vizesi alan il takımları belli oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde 2017-2018 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Hentbol grup müsabakaları 16-18 Aralık 2017 tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

12 ilden kız, erkek 21 takım ve toplamda 365 sporcunun katıldığı grup müsabakaları Işıkkent Spor Salonu ve Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonunda oynandı.

Kız ve Erkekler Hentbol Grup Müsabakaları birbirinden çekişmeli ve centilmence geçen karşılaşmalar ile tamamlandı.

Final serisinde Genç Erkeklerde Mersin Spor Lisesi, İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi, Adana Sarıçam Spor Lisesi, Genç Kızlarda ise Antalya Özel Işıklar Anadolu Lisesi, Mersin Spor Lisesi, İzmir Bağyurdu Anadolu Lisesi, okul takımları birinci olarak Okul Spor Faaliyetlerinde çeyrek final vizesi aldılar.

Final Maçları sonunda gerçekleştirilen törenle dereceye giren takımlara madalyaları takdim edildi.

Bir ulusal spor organizasyonunu da başarıyla geride bıraktıklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, çeyrek finalde mücadele edecek takımların idareci antrenör ve sporcularına başarılar diledi.

ÇEYREK FİNAL VİZESİ ALAN TAKIMLAR

**ERKEKLER

MERSİN SPOR LİSESİ

İSTANBUL ÖZEL BOSTANCI DOĞA ANADOLU LİSESİ

ADANA SARIÇAM SPOR LİSESİ

**KIZLAR

ANTALYA ÖZEL IŞIKLAR ANADOLU LİSESİ

MERSİN SPOR LİSESİ

İZMİR BAĞYURDU ANADOLU LİSESİ

 

 

Bu haber 544 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...