Başarılı öğrenciden Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’e ziyaret

23 Aralık 2017 13:09

İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında Türkiye dereceleri kazanan Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru’nun elde ettikleri başarının kendileri için en an­lamlı hediye olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında mücadele eden Isparta Bölgespor Kulübü sporcularımız Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru elde ettikleri Türkiye dereceleriyle Isparta’nın gururu oldular.

Bayan Takım Class 1 - 5 kategorisinde, mücadele eden sporcu İrem Gündüz, Türkiye Şampiyonu takımında yer ala­rak, büyük başarıya imza attı. Bir başarı da diğer sporcumuz Mehmet Doğru’dan geldi. Erkek Takım Glass 4 kategorisinde mücadele eden sporcu Mehmet Doğru, Türkiye üçüncüsü olarak ilimizi gururlandırdı.

Katıldıkları şampiyonada önemli dereceler alarak Isparta’nın gururu olan Türkiye Üçüncüsü Mehmet Doğru, ba­bası Ali Doğru ve Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman Kaplan, önceki gün İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten ve engelli sporcu­larımızın kazandığı başarılar­dan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, aldığı Türkiye derecesinden do­layı Doğru’yu tebrik ederek ödüllendirdi.

Çöker, ziyarette yaptığı konuşmasında, engelli öğrencile­rin sportif faaliyetlerini artırmak amacıyla yeni çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

 

Bu haber 444 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...