BAPBACI Yeniden aday

25 Aralık 2017 18:31

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, önümüzdeki ay yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerinde üyelerden bir dönem daha vize istedi.

27 yıllık tecrübesiyle şehrin en eski yöneticilerinden olan Bapbacı, tüm üyeleri oy kullanmaya ve genel kurulda sorunlarını dile getirmeye davet etti.

40 yılı aşkın süredir bakkal esnaflığı yapan, 27 yıldır da oda başkanlığını yürüten Mehmet Ali Bapbacı, 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Bapbacı ile beraber, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı için 2 isim adaylığını açıklamış oldu. Bapbacı’nın bu seçimde ki rakibi Eroğlu Yumurtacılığın sahibi Ziya Eroğlu.

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı: ’27 yıl önce devraldığımız göreve nasip olursa yeni dönemde de devam etmek istiyoruz. 7 Ocak 2018 Pazar günü, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılacak olan kongremize tüm üyelerimizi davet ediyorum. Genel kurula gelsinler ki sorunlarını hem bizlere hem de resmi davetlilerimize anlatsınlar. Hep birlikte, dostlarımızla beraber kongrede buluşmak istiyoruz. 4 yıl süreyle görevimizi sürdürmek istiyoruz.

Kim kazanırsa kazansın, kazanan Ispartamız ve odamız olsun. İsteyen aday olabilir. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. 750 arkadaşımızın oy kullanmasını bekliyoruz.  Kazanan memleketimiz olacak’ dedi.

 

Bu haber 435 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...