Keçiborlu MYO´dan Girişimcilik Semineri

26 Aralık 2017 19:45

Süleyman Demirel Üniversitesi Keçiborlu Meslek Yüksekokulu, “Girişimcilik Seminerleri” ile öğrencilere önemli bilgiler sundu. Keçiborlu MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen girişimcilik seminerin açılış konuşmasını yapan Keçiborlu MYO Öğretim Elemanı Dr. Murat Kemal Keleş, girişimci bireylerin ülkemize sağlayacağı katkılardan bahsederek etkinliğin verimli geçmesini diledi.

KOSGEB Uzmanı Tolga Uğur ise KOSGEB destekleri hakkında bilgi vererek “Girişimcilik Destek Programı” ve “AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı”ndan bahsetti.

KOSGEB’den aldıkları destek ile projelerini hayata geçiren Mehmet Poyraz, Ahmet Sincer gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Hayallerinden vazgeçmeden çalışarak başarıya ulaşabileceklerini söyledi.

Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Uğur Büyükçulcu da genç girişimciliğin önemine vurgu yaparak iş hayatına yönelik tecrübe ve bilgilerini paylaştı.

Kadın girişimciliğin öneminden bahseden Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar ise kadın girişimciler kurulu olarak gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Isparta’da kendi işini kuran kadın girişimcileri örnek gösteren Çağlar, kız öğrencilere girişimci ruha sahip bireyler olmaları gerektiği ve iş hayatında daha fazla alanda yer almaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

Bu haber 474 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...