Isparta’nın tarihi ve turistik mekanları Kartpostallarda yer alacak

27 Aralık 2017 18:17

PTT Baş Müdürü Hüseyin Öztürk, dün saat 11.00’da makamında bir basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerle bir araya geldi.

Başmüdür Öztürk, Isparta’nın tarihi ve turistik mekanlarını gösteren Kartpostallar bastırarak kullanıma sunacaklarını açıkladı. Öztürk; “Bilindiği gibi ben göreve yeni başladım. Ekim ayı başında burada çalışmaya başladım. Aradan geçen yaklaşık 2,5 aylık süreçte çok önemli işler yaptık ve atılımlar gerçekleştirdik. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor.

Bunlardan bir tanesi de, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gösteren kartpostalların bastırılması. Bu konuda da çalışmalara başladık. Bu kartların alınıp, dokunulması ve saklanması çok ayrı bir duygu. Bu kartlarımız tüm işyerlerimizden alınabilir. Zaman zaman okullara giderek öğrencilerimize dağıtıyoruz. Ben, bu işi daha önce görev yerim olan Mardin ilinde yapmıştım. Mardin’de bizzat bu kartlardan yaptırdım. Geldiğimde arkadaşlara ilk talimatım Isparta’daki güzelliklerden oluşan kartların hazırlanması oldu.

Mardin’de yaptırdığımızda gelen turistler alıp oradan gönderirlerdi. Isparta için de bu kartları hazırlatacağız. Mardin’e nasıl hizmet verdiysek Isparta’mıza da 10 katını vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ulaşamayacağımız nokta olmayacak. 2,5 ay içerisinde önemli ölçüde işlem ve adet sayılarına hareket getirdik. Gönen merkezimizi boya yaptırdık, tabelalarını asıyoruz” dedi.

2018 yılı içerisinde Isparta’ya PTTBank kuracaklarını vurgulayan PTT Baş Müdürü Hüseyin Öztürk, konuşmasının devamında; “Dünya standartlarında ne varsa bizde de var. 2018’de her İle bir PTT Bank kurulacak. Yatırım bankacılığına dönüyoruz. Bankacılığın yüzde 90 işlemlerini biz yapıyoruz. 7 banka adına da aracılık yapıyoruz ve kredi veriyoruz. Her İle PTT Bank kurarsak yatırım bankacılığına dönüşüyoruz. Mevduatta toplayabileceğiz. Onun çalışmaları da devam ediyor. Belki Gülkent merkezimizi PTT Bank olarak düzenleme imkanımız olacak. Bizde havale ve transfer ücretleri çok düşüktür. Yurtdışına döviz transferini de yapıyoruz. 40 bin çalışanımız var, 15 bin işyerinde hizmet veriyoruz. Hedefimiz 2023’e kadar 100 bin personel istihdamıdır” dedi.

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...