PTT Başmüdürü Öztürk’ten ITSO’ya ziyaret

8 Ocak 2018 18:00

PTT Baş Müdürü Hüseyin Öztürk, Pazarlama ve Tanıtım Sorumlusu Hüseyin Devecioğlu ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tutar’ın da hazır bulunduğu ziyarette PTT Baş Müdürü Öztürk Isparta’da yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. PTT’nin hizmet anlamında çok farklılıklar yaratacağını belirten Öztürk, “Isparta’ya hizmet etmeye geldik. Devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde elimizden gelenin en iyisinden daha fazlasını yapmak için buradayız. Kurumlarla işbirliği halinde PTT hizmetlerimizi yüksek kalitede vermeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra pullarımız ve tebrik kartlarımızla da Isparta’nın tanıtımına hizmet edeceğiz.”dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü binasını da Ispartalı sanayicilere ve işadamlarına verilen önemli bir hizmet olarak değerlendiren Başmüdür Öztürk, “Gerçekten Ekonomi Kampüsü  binasına hayran kaldım. Sayın Başkanımızın Isparta ile ilgili çalışmalarını takip ediyoruz. Kendisi ilin gelişmesi ve markalaşması konusunda önemli çalışmalar yapıyor, kutluyorum. Isparta’da böyle bir binanın olması sanayicimize esnafa ne kadar önem verildiğinin büyük göstergesi. Başkanımız bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz. “

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı PTT Baş Müdürü Öztürk’e teşekkür ederek, “Biz Isparta’ya ve üyelerimize hizmet için bu görevlerdeyiz. Ispartamız ve üyelerimiz hizmetin en iyisine layık. Elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyoruz. Kurumlarımızla iç içe çalışıyoruz. Sizlerde bizim paydaş kurumlarımız arasındasınız. Son yıllarda PTT hizmetleri çok farklılaştı, bankacılık kargoculuk konusunda kurumda önemli gelişmeler yaşanıyor,  kurum kendini sürekli yeniliyor bu da sizler gibi yöneticilerin sayesinde oluyor. Ziyaretiniz için teşekkür ederim, görevinizde de başarılar dileriz. “diye konuştu.

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...