SDÜ’nün Geleneksel Halı Saha Turnuvası sonuçlandı

10 Ocak 2018 17:16

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin geleneksel hale gelen ve bu yıl 10.su düzenlenen halı saha turnuvası sonuçlandı. Maçlarda 11:30 Sarımsak ve Morfoloji takımlarının arasında yapılan final maçını penaltılarda 11:30 Sarımsak takımı 5-4 alarak kupanın sahibi oldu.

Hastaneden 15 takım ve SDÜ Diş Hekimliği’nden de 5 takımın katıldığı turnuvaya toplam 200 sporcu katıldı. Kurum içi kaynaşma ve motivasyonun artması için yapılan organizasyonda sporcular ve seyirciler, dostluk ve rekabetin ön planda olduğu güzel maçlar izledi.

30.10.2017 tarihinde başlayan ve 70 gün süren SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi 10. Halı Saha Turnuvasında, 20 takım, 4 grup, 5’erli takımlar halinde yarıştı. Takımlardan 2’şer takım çeyrek finale çıktı. 8 takımın yarıştığı çeyrek final sonrasında 4 takım yarı finale yükseldi.

05.01.2018 tarihinde öncelikle İsparta Prag ve Endospor arasında üçüncülük maçı oynandı. Endospor takımını 6-0  yenen İsparta Prag üçüncülük kupasını almaya hak kazandı.

Final maçı 11:30 Sarımsak ve Morfoloji arsında gerçekleşti. Son derece çekişmeli geçen final maçı 3-3 berabere bitti. Penaltılarda 11:30 Sarımsak takımı 5-4 üstünlük sağlayarak birincilik kupasını kazandı. İkincilik kupasını ise Morfoloji takımı müzesine götürdü.

Ödül kazanmaya hak eden takımların kupaları, madalyaları ve plaketlerini SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr Alim Koşar takdim etti. Prof.Dr. Koşar, yoğun çalışma temposu arasında, sosyal, kültürel ve sportif gibi çeşitli faaliyetlerin insanları olumlu etkilediğini ifade ederek, “Çalışma tempomuz oldukça yüksek, bu yüzden de çalışanlarımızı bir nebze olsun motive edebilmek amacıyla bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Turnuvaya katılım gösteren ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvaya katılan oyuncular, bu tür etkinliklerin önemine işaret ederek, kurumlarda bu tür etkinliklerin yapılmasının personel kaynaşması ve motivasyon açısından da çok büyük katkısı olduğunu ifade ettiler. Katılımcılar, ayrıca Tıp Fakültesi Dekanlığı ve SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi yönetimine de bu imkanı sağladığı için teşekkür ettiler.

Halı saha turnuvası düzenleme heyeti de dostluk içinde geçen turnuvada başta SDÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği’ne, turnuvanın hakemliğini üstlenen Fatih Bozbaş’a, takımlarda yer alan bütün oyunculara, kendilerini yalnız bırakmayan ve takip eden seyircilere teşekkür etti. 

Bu haber 397 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...