PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk’ten ITB Başkanı Adar’a ziyaret

10 Ocak 2018 17:21

PTT Isparta Başmüdürü Hüseyin Öztürk, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’ı makamında ziyaret etti.

ITB Başkanı Ahmet Adar’a nezaket ziyaretinde bulunan Isparta PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk, kurumu ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Köklü bir geçmişe sahip olan PTT'nin posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında hizmet verdiğini kaydeden PTT Isparta Başmüdürü Hüseyin Öztürk, "Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı, tecrübesi,  güçlü teknoloji ve kadroları ile ekonomik, hızlı,  güvenli bir hizmet verdiklerinin altını çizdi.

PTT'nin her gün kendini yenilediğini kaydeden Öztürk, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile Isparta Ticaret Borsasına kayıtlı tüm üyelerimize PTT’nin tüm faaliyet alanlarında destek vereceklerini belirtti. Ayrıca yöresel ürünlerin gönderiminde indirim sağlandığını ifade etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Ahmet ADAR, Borsa üyelerine kaliteli hizmet verme imkânı sağladığı için Öztürk’e teşekkür etti. Ayrıca elma, gül ürünleri, kiraz vb. yöresel ürünlerimizin indirimli kargo hizmetinden faydalandırılması için bir çalışma yapılmasını ve bu çalışmada gerekli girişimlerin Borsamızca yapılacağını ifade etti. Buna  benzer çalışmalarında yine sizler gibi vizyon sahibi yöneticiler sayesinde gerçekleştirilecek ve ilimize katkı sağlayacaktır.’’ dedi.

Bu haber 551 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...