AK PARTİ İL YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

10 Ocak 2018 17:25

AK Parti olağan il kongresinin ardından yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

AK Parti'den yapılan açıklamada; "Kurulduğu günden bugüne Türk milletinin umudu, adalet ve kalkınmanın savunucusu, bu yolda ülkemize ve milletimize çağ atlatan partimiz, Isparta’da 6.olağan kongre sürecini başarıyla tamamlamıştır.

AK Parti Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve partimizin bütün organlarıyla birlikte gerçekleştirilen istişare ve demokrasi süreci sonrasında ilçelerimizde kongrelerimiz ve kongre sonrasında görevlendirmelerimiz yapılmış, en son 31 Aralık 2017 günü Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM’ın katılımlarıyla il kongremiz gerçekleştirilmiştir. Sayın başkanımız Osman ZABUN kongremiz sonucunda il başkanlığı görevine yeniden getirilmiştir.

Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın uyarıları ve talimatları doğrultusunda, teşkilatlarımızda yenilenme ve değişim gerçekleştirilmiştir. Bugün AK Parti Teşkilatları hedeflerine ve ideallerine odaklanmış, halkımızın desteğini alarak daha büyük daha güçlü bir Türkiye yolunda üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak bize verilen bu kutsal göreve layık olabilmek için hep birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağız.

AK Parti teşkilatları Isparta’nın her türlü sorunun çözümü, kentin gelişimi, büyümesi noktasında bilgi, birikim ve tecrübeye sahiptir. AK Parti’nin örnek şehircilik projeleri, insan odaklı hizmet anlayışı ile ilk hedefimiz 2019 yerel seçimleridir. Isparta, özlediği ve istediği belediyecilik hizmetine AK Parti ile inşallah kavuşacaktır.

Isparta, 2002 yılından bu yana her seçimde partimize olan desteğini daha da artırmış, en son gerçekleştirdiğimiz, Anayasa değişikliği oylamasında yüzde 56’lık oy oranı ile Türkiye ortalamasının üzerinde destek olmuştur. Bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. AK Parti teşkilatları olarak Kasım 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde oylarımızı daha da artırarak büyük başarılara ulaşmak istiyoruz. Bu hedef için yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız.

Sayın İl Başkanımızın görevlendirmeleri doğrultusunda bundan sonra sık sık siz gazeteci arkadaşlarımızla biraraya geleceğiz. Partimizin hizmetlerini, politikalarını ve gelecek projelerini kamuoyu ile paylaşacağız.

İl Başkanımız Sayın Osman ZABUN başkanlığında gerçekleştirdiğimiz, ilk yönetim kurulu toplantısında partimizin görev dağılımı ve yürütme kuruluşu şekilde oluşmuştur" denildi.

İL BAŞKAN YARDIMCILIKLARI

Siyasi Hukuk İşler Başkanı                            Mustafa Tutar

Teşkilat Başkanı                                               Mehmet Ali Ertuğrul

Seçim İşleri Başkanı                                        Hamidullah Armağan

Yerel Yönetimler Başkanı                             Mustafa Emrem

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı    Mehmet Yücedağ

Mali ve İdari İşler Başkanı                            Serkan Keskin

Tanıtım Medya Başkanı                                Okay Karaman

Sosyal Politikalar Başkanı                             Huriye Kutlu

Ekonomi İşler Başkanı                                   Süleyman Şallı

İl Sekreteri                                                         Cem Karakaş

ARGE Başkanı                                                   Abdullah Kankaya

İnsan Hakları Başkanı                                    M.Serhat Küçükcoşkun

Çevre Şehir ve Kültür Başkanı                     Furkan Cem Er

Dış İlişkiler Başkanı                                         Mehmet Yavuz

Bu haber 380 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...