“Basın, vatandaşla kurumlar arasında köprü”

10 Ocak 2018 17:36

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günaydın’ın mesajı şöyle: “Günümüzde, bilginin doğru ve hızlı iletilmesi kadar, güvenilir ve objektif olması da oldukça önemlidir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygılı olarak önemli bir mesleği icra etmek durumunda olan çalışan gazeteci arkadaşlarımız çok hassas ve önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Üstlendikleri görevleri, her koşulda başarıyla sürdürmeye çalışan ve ilimizin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde de önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveri içerisinde çalışmaları toplum nezdinde takdirle karşılanmaktadır.

Basınımız, vatandaşla kurumlar arasında köprü görevi yaparak, demokrasimizin sağlıklı bir şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde, yol gösterici çalışmalarıyla, sivil toplumun gelişmesinde önemli rol üstlenmektedir.

Kamu hizmeti yapan çalışan gazetecilerimizin, ilimizin gelişmesinde ve ilerlemesinde tespit ettikleri hususları bizimle paylaşmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum. Zor şartlarda görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakârca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, faydalı ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

 

Bu haber 475 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...