SGK’dan Taşerona kadro hakkında bilgilendirme çalışmaları

11 Ocak 2018 15:58

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, 696 sayılı KHK kapsamında taşeron işçilerin kadroya alınma şartları, başvuru süresinde yapılacak işlemler hakkında bilgilendirmelerine devam ediyor.

HAK-İŞ SENDİKASI’NDAN ZİYARET

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz ‘ü HAK-İŞ Sendikası Isparta İl Başkanı Süleyman Atasoy ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Ziyarette 696 sayılı KHK kapsamında taşeron işçilerin kadroya alınma şartları, başvuru süresinde yapılacak işlemler hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Başvuru süresinin 11 Ocak Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceği, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ve taşeron çalışanlarının bu sürenin geçirilmemesi konusunda dikkatli davranmaları gerektiği;

Tüm Kamu Kurumları ile işbirliği içinde çalışarak kadroya geçiş sürecinin en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmaya çalışılacağı belirtildi.        

Başkan Atasoy, Müdürlüğün yapmış olduğu çalışmalardan dolayı İl Müdürü Karagöz ‘e teşekkür etti.

İl Müdürü Karagöz ziyaretten dolayı Başkan Atasoy ‘a teşekkür etti.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ KÜTÜK’TEN ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Hüseyin Karagöz ‘e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette 696 sayılı KHK kapsamında taşeron işçilerin kadroya alınma şartları, başvuru süresinde yapılacak işlemler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başvuru süresinin 11 Ocak Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceği, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ve taşeron çalışanlarının bu sürenin geçirilmemesi konusunda dikkatli davranmaları gerektiği belirtildi. Kurumlarımız iş ve işlemleri hakkında karşılıklı bilgilendirme yapıldı.

İl Müdürü Karagöz ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Bu haber 357 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...