“Ben yok, biz varız”

11 Ocak 2018 16:17

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, yönetimi ve üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Günaydın: ‘Isparta basını bütünleyici bir meslek grubudur. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler. IGC Başkanı Şevket Karahan, Vali Günaydın’a basın mensuplarına sağladığı her türlü destek için ‘Basın Dostu’ plaketi takdim etti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan yaptığı konuşmada Vali Günaydın’ın çok değerli bir devlet adamı olduğunu belirterek: ‘Sayın Valimizin 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında duruşu ve aldığı kararlar, ülkemizin kurtuluşunda önemli bir rol oynamıştır. Her zaman devletinden ve milletinden yana tavır alan Şehmus Bey, bizlere de örnek olmuştur. Kendisi göreve geldiği günden bu yana  sevecen tavırlar ile devletin babacanlığını ortaya koymuştur. Devletimizin alacağı her türlü kararda bizlerde gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Vilayet ve Özel İdare olarak yaptıkları tüm çalışmaları kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz’ dedi.

EĞİRDİR AKIN GAZETESİ  47 YAŞINDA

Bugün itibariyle 47 yaşına girecek olan Eğirdir Akın Gazetesi hakkında da Vali Günaydın’a bilgiler veren IGC Başkan Karahan: ‘Eğirdir Akın Gazetemizin 11 Ocak kuruluş yıldönümü. 47 yaşına giriyoruz. Bir ilçede 47 yıl aralıksız yayın sürdürmek çok güç bir olay ama dostlarımız ve sizlerin sayesinde bugünlere kadar gelmenin onurunu, mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi. Eğirdir Akın Gazetesi Abdullah Sinan’da, rahmet babasında devraldığı gazetesinin 47. Yılı nedeniyle Vali Günaydın’a bilgiler aktardı. Vali Günaydın’da Eğirdir Akın Gazetesi ailesini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

BEN YOK BİZ VAR DEDİK

IGC Başkanı Şevket Karahan’a konuşmasından ötürü teşekkür eden Vali Şehmus Günaydın: ‘Bu anlamlı gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Göreve geldiğim ilk gün ben yok biz varız demiştim. Hep birlikte dünyanın birçok şehrinde olmayan başarılar elde ettik. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız ve Milletvekilimiz Said Yüce beyin destekleriyle güzel hizmetler kazandırdık. Takım oyunu oynuyoruz. Bugün Isparta’mızda birçok parametreye baktığımız zaman sadece ülkemizin en iyi vilayeti değiliz. Aynı zamanda OECD ülkelerinde dahi olmayan bir takım başarıları  bir çok alanda elde etmişiz. Özellikle eğitim ve sağlık alanında başta Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Süreyya bey ve milletvekilimiz Said beyin katkılarıyla çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Köylerimize hizmetler de çok güzel hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bu bir takım oyunu oynamakla oluyor. Birbirimize destek ve güç vererek bunlar oluyor. Herkes bir taraftan çekiştirirse başarılı olmamız, sonuç almamız mümkün değil’ dedi.

 

 

 

Bu haber 443 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...