Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Çelik güven tazeledi

12 Ocak 2018 18:00

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulunda seçime tek listeyle gidilirken, mevcut Başkan Mehmet Çelik güven tazeledi.

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası’nın olağan genel kurulu dün gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda yapılan kongreye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural, Ticaret İl Müdürü Özcan Kesmen, Isparta Kahveciler Meşrubatçılar Otelciler ve Hancılar Odası Başkanı Ramazan Şişman, Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanı Abdullah Kaya, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

Kongrede ilk olarak divan başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı getirildi. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından Isparta Berberler ve Kuaförler Odası’nın çalışma ve faaliyet raporları okunarak, yönetim ve denetim kurulunun ibrası gerçekleştirildi.

Daha sonra yapılan seçimde mevcut Başkan Mehmet Çelik güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Mehmet Çelik(Başkan)

Ahmet Özata

Mehmet Demiralay

Melek Oflaz

İbrahim Beydilli

Serdar Bambul

Cemal Kaynal

DENETİM ASİL ÜYELER

Ramazan Özbey

Osman Balcı

Huriye Güçlü

Bu haber 788 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...