Ahmet Tural mazbatasını aldı

13 Ocak 2018 12:49

Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası’nın kongresinde rakibine fark atarak güven tazeleyen Ahmet Tural, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra şoför esnafıyla bir araya gelen Başkan Tural, kurban keserek dualarla kaldığı yerden görevine başladı.

Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası’nın Salı günü yapılan kongresinde mevcut başkan Ahmet Tural, rakibine fark atarak yeniden başkanlığa seçildi.

Şoför esnafının yeniden güvenini kazanarak, 4 yıllığına bir kez daha başkan seçilen Ahmet Tural, bugün mazbatasını aldı. Başkan Tural, mazbatasını aldıktan sonra şoför esnafıyla bir araya geldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binası önünde şoför esnafı ve oda başkanlarının katıldığı törende kurban kesildi. Ardından dua edildi.

Törende bir konuşma yapan Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural sözüne ‘nerede kalmıştık’ diyerek başladı. Öncelikle genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür eden Başkan Tural, kaldığı yerden görevine devam edeceğini söyledi. Aldığı oylarla birlikte omzuna daha fazla sorumluluk yüklendiğini ifade eden Başkan Ahmet Tural, “Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bize verilen görevi bugüne kadar en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonra da şoför esnafımızın yüzünü kara çıkarmayacağız. Onlara ne yapsak azdır. Tüm şoför esnafımıza teşekkür ediyorum. Allah onlara kaza bela vermesin” dedi.

Bu haber 524 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...