HEM SPOR YAPIN, HEM DE EĞLENİN

18 Ocak 2018 18:48

F&M Sağlıklı Yaşam Merkezi, pilates, step-aerobik, hamile pilatesi, zumba ve yoga dallarındaki kurslarıyla tüm bayanları spor yapmaya davet ediyor.

                Açıldığı ilk günden bu yana bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alan F&M Sağlıklı Yaşam Merkezi, alanlarında uzman eğitmen kadrosuyla halkı bilinçli spor yapmaya devam ediyor. Pilates, step-aerobik, hamile pilatesi, zumba ve yoga dallarında hizmet veren F&M Spor Sağlıklı Yaşam Merkezi, kampanyalarıyla da dikkat çekiyor.

                   F&M Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin kurucusu Fadime Uz, özel kurslarda verdiklerini söyledi. F&M Sağlıklı Yaşam Merkezi olarak tamamen bayanlara hizmet verdiklerini belirten Uz, antrenör kadrosunda şehrin eğitmenleri, Çiğdem Alpoğuz, Serap Yüncü, Julia Afonskaya, Zeren Polat ve Nurten Sağlamer ve devam ettiklerini dile getirdi. Bayanları sağlıklı yaşam için spora davet eden F&M Sağlılı Yaşam Merkezi Kurucusu Uz, “Bayanlar buradaki ortamı gördükten sonra kolay kolay antrenmanları kaçırmıyorlar. İyi bir aile olduk. Hem spor yapıyoruz hem eğleniyoruz. Stresi de F&M Sağlıklı Yaşam Merkezi aracılığıyla atıyorlar. Sürekli kampanyalarımız oluyor. Önümüzdeki günlerde yeni projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

                Pilates, Step-Aerobik Antrenörü Çiğdem Alpoğuz, yaz kış kursların devam ettiğini belirterek, “En azından günde bir saatimizi spora ayırmalıyız. Güzel bir ortamımız var. Seanslarımız oldukça yoğun geçiyor. Pilates, Step-Aerobik yaparken vücut tam anlamıyla çalışıyor. Yağları yakarken, hem spor yapın hem de eğlenin derim” şeklinde konuştu.

F&M Spor Sağlıklı Yaşam Merkezi:

İletişim Kanalları

6 Mart Cad. No:7 Gözde Balık Evi Karşısı Fidan Apartmanı Kat 2 Isparta

GSM: 0530 382 11 30

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...