TED Koleji’nden 90. Yıl Kutlamaları

18 Ocak 2018 18:50

TED Koleji, 90. Yıl kutlamaları kapsamında dopdolu bir program hazırladı. 90. Yıl kutlamaları renkli görüntüler sahne oldu.    

                TED Isparta Koleji, 90. Yıl Kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlikler düzenliyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenciler arasında yapılan turnuvalar nefesleri kesiyor. Okul cimnastik Takımı’nın muhteşem gösterileriyle renklenen kutlamalara velilerde yoğun ilgi gösteriyor.

                Ayrıca IYAŞ AVM’de açılan 90. Yıl Resim ve Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü. TED Isparta Koleji Orkestrası ve korusunun hazırladığı müzik dinletileri coşkuyla devam ediyor.

                TED Isparta Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Keser’in çalıştırdığı cimnastik takımı ise İl Birinciliği’nde oldukça iddialı. Elif Naz Menekşe, Ceylin Artan, Derin Çetinkaya, Derin Naz Ünal, Dora Savaş, Mukaddes Yükselmiş, Bengisü Köse, Elif Aykutlu, Duru Başsilleli, Karhan Sağıroğlu, Yalın Ünal, Arda Kara, Ali Aygül, Yolaç Karabulak, Mihraç Kavuncuoğlu ve Kaan Kurt’tan oluşan cimnastik takımı il yarışmaları öncesinde yaptıkları gösterilerle ayakta alkışlandı.

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...