Zabun’a ve DSİ’ye teşekkür

18 Ocak 2018 18:51

İmar beklentisi içerisinde olan Yakaörenlilerin ‘baraj yapılsın ama sulama sistemi iptal olsun talebi’ olumlu karşılandı. 

Yakaören’de Milas bölgesinde yapılacak baraj için planlanan sulama sisteminin ‘imarın gelmesine engel teşkil edeceği’ için iptal edilmesini isteyen köylülerin talebi olumlu karşılandı. Köy kahvesinde köylülerle buluşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, haklı gördüğü talebi DSİ yetkililerine götürdü. DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ile görüşen AK Parti İl Başkanı Zabun, ‘Yakaören halkımızı talebi olumlu karşılandı. DSİ, Yakaören Milas mesireliğinde baraj yapacak ama baraj için düşünülen sulama sistemi iptal edildi. İmar beklentisi olan arazi üzerinde tarımsal sulama sistemi kurulmayacak. Baraj yapılacak. Bu baraj içme suyu olarak değerlendirilecek” diye konuştu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

                Yakarören baraj projesinde yapılan bu değişiklik köy halkı tarafından  sevinçle karşılandı. Yakaören Köyü Muhtarı Ali Kartal, İl Başkanı Osman Zabun’a teşekkür ederek “sayın Başkanımız köyümüze kadar gelerek bizleri dinledi. Talebimizin haklılığını görüp, DSİ yetkilileri ile görüştü. Ve istediğimizi aldık. Sayın Başkana ve DSİ yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

MHP’Lİ MECLİS ÜYESİ, AK PARTİ İL BAŞKANI’NA TEŞEKKÜR ETTİ

                MHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Can da AK Parti İl Başkanı Zabun’a bu desteğinden ve ilgisinden ötürü teşekkür etti. Hizmette siyasetin olmadığının altını çizen Can, “Yakaören köylüleri üretken ve çalışkan insanlardır. Hizmetin en iyisine layıklardır” dedi.

Bu haber 470 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...