Eğirdir’li Yelkencilerimiz Kış Kupasında ter dökecek

19 Ocak 2018 18:33

Eğirdir Belediyespor Yelkencileri,  Kış Kupası Yelken Yarışmaları için Muğla-Fethiye’de ter dökecek.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial, Standart ve Finn TYF Kış Kupası Yelken yarışları 22-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Fethiye Belediyespor Yelken Kulübü ev sahipliğinde Fethiye-Muğla’da yapılacak.

Isparta’yı Optimist Genior sınıfında İlke Dikmen, Arif Aslantürk, Ahmet Sağlam; Optimist Junior sınıfında Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Elif Ilgaz Çam, Zeliha Nur Demirbaş, Atakan Öğüt, Mine Ertap; Laser 4.7 sınıfında Ali Lök; Laser Radial’de A. Alpcan Eken isimli sporcular temsil edecek.

Isparta Yelken İl Spor Temsilcisi ve antrenörü Şeref Ağartan,  “Bu yarışlar Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standart ve Finn sınıfları için seçme kriterlerinden biridir. Yarışlar açık statüde yapılmaktadır. Bilindiği üzere Eğirdir Gölü’nde faaliyet gösteren Eğirdir Belediyespor yelkencileri kış şartlarının çok zorlu geçtiği bu dönemde diğer deniz kıyılarındaki kulüp yelkencilerine göre daha az çalışma imkanı bulmaktadırlar. Bu nedenle çalışmaya elverişli kulüplerin yarışlarına katılarak bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda TYF Kış Kupası Yelken Yarışları’nın yapılacağı Fethiye’ye 3 gün önce giderek yelkencilerimizi, antrenman yaptırarak yarışlara hazırlayacağız.

Yarışlara katılmamızı sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Bu haber 424 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...